Nominering – Årets Förening

Denna e-tjänst har 3 steg
  • 1. Nominering
  • 2. Förhandsgranska
  • 3. Skicka in

Här kan du nominera till Årets Förening i Klippans kommun. Priset Årets Förening delas ut till en initiativrik och driftig förening som målinriktat fokuserar på att ge fortsatt stimulans för en vidare god verksamhet som på ett öppet och medskapande sätt arbetar för en stark gemenskap.

 

Priset Årets Förening delas ut till en initiativrik och driftig förening som målinriktat fokuserar på att ge fortsatt stimulans för en vidare god verksamhet som på ett öppet och medskapande sätt arbetar för en stark gemenskap. Priset är ett stöd och en uppmuntran till den förening som under året på ett tydligt sätt arbetar för att stärka gemenskapen under demokratiska former, främjar tillgänglighet och har såväl ett stort engagemang och en god breddverksamhet. 

För mer info, se här: Priser och utmärkelser för kultur, fritid, idrott och föreningar | Klippans kommun

 

Sista dagen att nominera för år 2024 är den 15 oktober.

 

Behandling av personuppgifter
När du använder våra e-tjänster på vår sida behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Uppgifterna används för att handlägga ditt ärende i e-tjänsten, svara på frågor, kunna identifiera att du är du samt för att komma i kontakt med dig.
Läs mer om hur Klippans kommun hanterar personuppgifter.  

 

 

 

 

Information